Motosraz Wims 2005

…… a je to!

--->>> FOTO 2005 <<<---

Tak zdárně začalo září a konec srpna poznamenal náš motosraz. Na poslední chvíli se umoudřilo počasí, takže víkend byl na průběh srpna, co se týče počasí, exklusivní.
Pátek začal svižnými třebíčskými kapelami, vrchol bylo nasazení děvčat z Gaia Mesiah. Do spacáků poslali účastníky motosrazu slovenští revivalisté Guns n´Roses. Samozřejmě to do těch spacáků vzal někdo oklikou, takže u populárního nonstop stánku Red Bull bylo hodně živo.

Sobotní ráno bylo slunečné a drobátko unavené. Velkou atrakcí bylo striptýzové vystoupení Jirky z Budu. Jirko děkujem! Jak se to tak stává, ráno uteklo jako voda a byla tady vyjížďka. Obvyklá trasa a obvyklý vůdce vyjížďky Dlabáček vedl zúčastněné stroje směr Dalešická přehrada se zastávkou u STK Dolní Vilémovice. Tam pět účastníků vyjížďky využilo služeb STK a provedlo si technické kontroly na svých strojích. Závěr vyjížďky byl opět na třebíčském náměstí, kde své umění předvedl Petr Kuchař. To, co předváděl, bylo samozřejmě super, ale to co přihlížející nevěděli bylo to, že Petr skákal s velkým sebezapřením, jelikož ještě v pátek večer měl vysokou horečku. O tom, že se exhibice uskuteční, se rozhodlo v sobotu ráno. Takže Petře ještě jednou moc díky!

No a zpět do areálu. Tam od čtvrté hodiny odpolední začali probíhat soutěže a hudební vystoupení. Standardní soutěže, bazén a o nejhezčí motorku, byly opět oceněny litrem. Obměny se pro letošek dočkal silový trojboj, kde se letos převalovali pneumatiky, házelo trámem a tahal Cadilac. I tady byl vítěz oceněn jedním tisícem korun českých. Hudebním vystoupení dospěla k vrcholu produkcí kapel Krucipusk a Škwor. Závěr obstarala Zina a stereophonic punx, dobrou noc popřáli dvě striptérky z Prahy. A pak rychle spát nebo do nonstop baru Red Bull!

V závěru tohoto textu musím konstatovat, že i náš motosraz postihla zvyšující se úroveň naší ekonomiky a života, jelikož letos se soutěže miss mokré tričko zúčastnily pouze tři děvčata. Prostě 200 USD je už zatraceně málo! Za všechny děkujeme geniálnímu finančníkovi Standovi Grossovi a policejní mlátičce mr. Paroubkovi!

Tak a to je pro letošek vše, dík všem účastníkům, organizátorům, vystupujícím a všem, kterým jsem už výše poděkoval (ale Těm dvěma ne, to byl sarkasmus). Jo a ještě speciální thanks erotické skupině Šediváčci za vystoupení v zákulisí.


Zatím zdar !

XVII. Motorizovaný oddíl

Mediální partneři:
Supermoto
Motoráj
Horácký noviny