Motosraz Wims 2003
"už je to uděláno, už je to hotovo"


Je pondělí 25. srpna 2003 a všichni pořadatelé se pomalu probouzejí z mlhavého oparu uplynulého víkendu, do šedi všedních dnů. Pravděpodobně to samí se dá očekávat i u ostatních účastníků letošního motosrazu.
Jak je normální, tak víkend uběhl jako voda a je potřeba hezky za živa všechno zrekapitulovat. Celý to začalo už v pátek od 18.00, kdy na podiu vystoupila první kapela a odstartovala tak kolotoč kapel, soutěží, exhibicí a erotiky. Pátek odehrálo pět kapel, kdy vrcholem byla vystoupení souborů Fousatej hat a ZZ Top revival. Následný spánek, těch, kteří zvolili tuto variantu, přinesl síly do soboty a pravděpodobně i zážitek, popřípadě výhry v dopoledních soutěžích.
Kuchař
Kuchař
Mokré tričko :-)
Jak bylo řečeno v sobotu dopoledne proběhli pro odpočaté motorkáře dvě soutěže, s vypsanými cenami v hodnotě 500 Kč na soutěž. Jednalo se o klasiku, jízda zručnosti a magická brána, které jsme vyšperkovali trochu po gurmánsku, takže se když nic, tak aspoň soutěžící po ránu nasnídali. Ale to už se ze snídaně stal oběd a vyrazilo se na vyjížďku, opět směr Dukovany, tentokrát ale s přejezdem hráze dalešické přehrady. Tradiční závěr vyjížďky byl na třebíčském Karlově náměstí. Tady pak od dvou vypukla pravá motorkářská pokoukaná. Petr Kuchař zde začal předvádět své famózní umění. Jak jinak to popsat mně nenapadá, tak se koukněte na fotky, nebo se na něj zajeďte podívat při premiéře Bigflipu. Mimo to probíhal na náměstí pokus o světový rekord, postavit 10 tunový tahač Renault na pivní tupláky. Podařilo se, rekord padl a můžeme i konstatovat, že pivovar Budvar má vedle piva i docela dost kvalitní sklo.
Návrat do areálu a začátek odpoledních soutěží. Vypsané ceny, jeden litr na soutěž a mraky soutěžících. Fakt jsme neměli potřebu nikoho nahánět. Soutěže valili, čas ubíhal a na podiu k tomu hrály další kapely. Náš oblíbený bazén v závěru vylepšený sněhem dovezeným ze zimáku, silový trojboj a samozřejmě o nejhezčí motorku a nejednou je tady večer. Kapely C.M.U., Volant přivedly přítomné do varu a pak už si stouplo na podium 7 odvážných dívčin a náš divoký moderátor Milan. Vypsaná odměna 200 USD donutila některé s účastnic k neuvěřitelným výkonům a aby toho nebylo dost tak hned po nich skočila na podium Lili Marshall a ukázala, jak to dělají profesionálky. No a tenhle vařící kotel pak připepřili Rammstein Members Club. Myslím, že to byla paráda, famózní muzika, věrné převleky. A najednou po dvou hodinách konec. Na dobrou noc ještě jednou roztomilá Lili a padla.
Rammstein Member´s Club
LILI Nám jako pořadatelům se to moc líbilo, dokonce jsem slyšel hlasy, že tady si to umijou pořadatelé užit vždycky nejlíp. Hodnocení, co vy to, nechám na Vás, par pochval jsme už obdrželi a kdyby měl někdo připomínky, tak budeme jedině rádi.


XVII. motorizovaný oddíl


FOTO 2003
série 1      série 2      série 3



Stahněte si baner: